Tečaj unikatnega oblikovanja

Tečaj unikatnega oblikovanja bo potekal ob petkih, od 16.00 do 19.00, v prostorih Oddelka za industrijsko in unikatno oblikovanje, UL ALUO, Dolenjska cesta 83, Ljubljana. Začel se bo v petek, 1. marca 2024.

 

VSEBINE

 

  • Predavanje o sodobnem steklu in keramiki / umetnost + oblikovanje.
  • Vaje modeliranja v glini in priprava gline za oblikovanje.
  • Demonstracija hladne obdelave stekla.
  • Seznanitev s procesom načrtovanja naloge: zastavitev izhodišča, koncepta, osnove prostoročnega risanja za 3D oblikovanje, priprava načrta za potek dela.
  • Osnove likovnega izražanja (oblika in izraz).
  • Analiza možnosti lastnega likovnega izraza.

 

PODATKI

 

Prijava in plačilo:

Na tečaj se lahko prijavite do zapolnitve prostih mest oz. najpozneje do ponedeljka, 19. 2. 2024, izključno preko spletnega obrazca na povezavi: https://forms.office.com/e/cidbDdubvE

Lahko se udeležite več tečajev, če potekajo v različnih terminih; poznejši prehod med tečaji ni mogoč.

Cena posameznega tečaja je 390 EUR z DDV. Ko bomo prejeli prijavnico, vam bomo po elektronski pošti poslali račun, ki ga morate v celoti poravnati najpozneje 7 dni pred začetkom tečaja. Lahko ga plačate na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji ali prek e-banke. Pri plačilu računa navedite pravilen sklic, ki ga boste prejeli na računu.

Tri dni pred začetkom tečaja boste prejeli informacije o izvedbi.

V primeru odpovedi, ki mora biti pisno utemeljena in poslana na naš naslov vsaj 8 dni pred začetkom tečaja, vrnemo 70 % vplačane šolnine v roku 30 dni po prejemu odpovedi, preostali znesek (30 %) zadržimo za administrativne stroške oz. stroške bančne transakcije. Poznejših odpovedi ne upoštevamo.

Če ste se udeležili vsaj 80 % predvidenih ur izbranega tečaja, ob koncu prejmete potrdilo o udeležbi na tečaju Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani (UL ALUO).

 

Dodatne informacije: projektna.pisarna@aluo.uni-lj.si

Vodji tečaja: Maruša Mazej, mag. unik. oblik., in Brigita Gantar, dipl. oblik. unik.

Termin in lokacija: petek ob 16.00; UL ALUO, Dolenjska cesta 83.
Trajanje: 4 šolske ure, 10 ponovitev (predvidoma do 10. maja 2024), skupaj 40 šolskih ur.
Cena: 390 €
Materiali:  osnovni material udeleženci dobijo na tečaju, s seboj pa naj prinesejo pribor za risanje (svinčnike, radirke, šestila, ravnila, krivuljnike…).