Tečaj kiparstva

Tečaj kiparstva (in vpogled v sodobne umetniške prakse) bo potekal ob petkih, od 16.00 do 18.30, in ob sobotah, od 10.00 do 13.00, v prostorih Oddelka za kiparstvo, UL ALUO, Erjavčeva cesta 23, Ljubljana. Začel se bo v petek, 1. marca 2024.

 

VSEBINE

 

  • Modeliranje glave po živem modelu.
  • Priprava glinenega izdelka za žganje.
  • Komponiranje in montaža kiparskih celot in inštalacij.

 

PODATKI

 

Prijava in plačilo:

Na tečaj se lahko prijavite do zapolnitve prostih mest oz. najpozneje do ponedeljka, 19. 2. 2024, izključno preko spletnega obrazca na povezavi: https://forms.office.com/e/cidbDdubvE

Lahko se udeležite več tečajev, če potekajo v različnih terminih; poznejši prehod med tečaji ni mogoč.

Cena posameznega tečaja je 390 EUR z DDV. Ko bomo prejeli prijavnico, vam bomo po elektronski pošti poslali račun, ki ga morate v celoti poravnati najpozneje 7 dni pred začetkom tečaja. Lahko ga plačate na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji ali prek e-banke. Pri plačilu računa navedite pravilen sklic, ki ga boste prejeli na računu.

Tri dni pred začetkom tečaja boste prejeli informacije o izvedbi.

V primeru odpovedi, ki mora biti pisno utemeljena in poslana na naš naslov vsaj 8 dni pred začetkom tečaja, vrnemo 70 % vplačane šolnine v roku 30 dni po prejemu odpovedi, preostali znesek (30 %) zadržimo za administrativne stroške oz. stroške bančne transakcije. Poznejših odpovedi ne upoštevamo.

Če ste se udeležili vsaj 80 % predvidenih ur izbranega tečaja, ob koncu prejmete potrdilo o udeležbi na tečaju Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani (UL ALUO).

 

Dodatne informacije: projektna.pisarna@aluo.uni-lj.si

Vodja tečaja: bo objavljeno naknadno.

Termin in lokacija: petek ob 16.00 in sobota ob 10.00; UL ALUO, Erjavčeva cesta 23.
Trajanje: 3 šolske ure, 13 ponovitev (predvidoma do 31. maja 2024), skupaj 39 šolskih ur.
Cena: 390 €
Materiali: osnovni material udeleženci dobijo na tečaju.