Vpis na kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti 2022/23

V študijskem letu 2022/2023 Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani razpisuje 23 kreditno ovrednotenih obštudijskih dejavnosti, na katere se lahko vpišete v sklopu splošne zunanje izbirnosti in pridobite 3 ali 4 ECTS kreditne točke.

Ponudba zajema vsebine s področja varovanja okolja, osebnega in profesionalnega razvoja, govornega sporočanja in nastopanja, mednarodnega projektnega dela, socialnih inovacij za izzive dolgožive družbe, orkestrsko igro in športne dejavnosti.

Vpis poteka od 16. 8. do 25. 9. 2022 oziroma do zapolnitve mest. Ponudba in informacije o vpisu so skupaj s prijavnico dostopne TUKAJ.

POMEMBNO: Prijavo morate nujno oddati tudi na svoji članici (akademiji). V prijavno informacijskem sistemu (VIS) izberite možnost: Center za obštudijsko dejavnost – zunanji izbirni predmet 3 ECTS ali Center za obštudijsko dejavnost – zunanji izbirni predmet 4 ECTS (opomba: poimenovanje se lahko razlikuje, preverite v študentskem referatu). Seznam študentov, ki so izbrali zunanji izbirni predmet, COD UL prejme s strani članic in ga poveže s prijavami, prejetimi preko prijavnice COD UL. Na dejavnosti sprejmejo samo študente, ki na svoji članici uveljavljate ECTS kreditne točke.

Kontakt za več informacij:
cod@uni-lj.si; M: 030 641 648