Vpis 2021/22 – tuji študenti in drugi prijavni rok

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO) vabi k vpisu v študijsko leto 2021/2022 tuje študentke in študente ter vse sprejete v drugem prijavnem roku. Začetek predavanj in ateljejskega pouka bo v petek, 1. oktobra 2021 po urniku, ki bo objavljen na spletni strani.

Vpis bo potekal elektronsko na spletni strani Informacijskega sistema za študente VIS. Za vstop v sistem VIS potrebujete digitalno identiteto UL-ID, navodila za prevzem digitalne identitete najdete TUKAJ.

Vpisno obdobje bo v sistemu VIS odprto od 8. 9. 2021 do 30. 9. 2021. Vpišete se preko računalnika od doma s potrditvijo vpisnega lista. Vpisnega lista vam ni potrebno natisniti in poslati po pošti!

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE e-VPISNEGA LISTA

Po vašem zaključku vpisnega lista v VIS-u bo vpis v roku 24 ur avtomatsko potrjen. Ko bo vaš vpis potrjen, si lahko sami kadarkoli natisnete neomejeno število potrdil o vpisu v VIS-u, in sicer v razdelku MOJI PODATKI/Potrdilo o vpisu.

Po končanem vpisu pošljite na naslov UL ALUO, Erjavčeva cesta 23:

obvestilo o uspehu na maturi – fotokopijo spričevala,
v primeru, da ste vpisani na drugi članici Univerze v Ljubljani, potrdilo o izpisu.
Zadnji dan za vpis je 30. 9. 2021.

Po potrditvi vpisnega lista vam račun za vpisnino (in izrednim študentom račun za šolnino za študijsko leto 2021/2022) pošljemo na vaš elektronski naslov. Cenik za študijsko leto 2021/2022 je objavljen na www.aluo.uni-lj.si/o-aluo/, pod DOKUMENTI.