Razstava študentk_ov kiparstva v Arboretumu Volčji Potok 2024

Oddelek za kiparstvo UL ALUO ob zaključku študijskega leta tradicionalno gostuje v Arboretumu Volčji Potok. Letošnja razstava je na ogled od danes, 27. junija 2024, dalje, v Galeriji Janeza Boljke v Arboretumu.

V parku so tokrat oživele podobe, plastike, ki so jih v študijskem letu 2023/24 izdelali študentke in študenti dodiplomskega in magistrskega študijskega programa Kiparstvo.

Javno vodstvo po razstavi bo potekalo v sklopu odprtja še ene razstave UL ALUO, z deli študentk in študentov smeri Ilustracija, ki bo v petek, 5. julija 2024, ob 18.00, pred galerijo.

Z vnaprejšnjo prijavo na dogodek boste po elektronski pošti prejeli vstopnico (za vas in vaše spremljevalce – navedite število), s katero boste imeli tudi prost vstop v park. Za ta namen se do petka, 5. julija 2024, do 12. ure, javite na e-naslov prireditve@arboretum.si in pod Zadevo e-pošte napišite »Otvoritev«.

 


Avtorice in avtorji: Hana Aleksić, Jera Dacar, Denis Dražetić, Nazaret Heredia, Inja Ilnikar, Ajda Kalan, Ema Isabela Mozoli, Ana Marija Rauch, Lucija Laura Schwarzbartl

Mentorji: doc. mag. Metod Frlic, prof. Alen Ožbolt in doc. mag. Maja Smrekar


 

Razstava je odprta do 15. septembra 2024, vsak dan od 8.00 do 20.00. Vstop je brezplačen, plača se vstopnina v park.

 


Foto: Metod Frlic