Preizkus nadarjenosti – 2. prijavni rok 2023/2024

PREIZKUS NADARJENOSTI – drugi prijavni rok za univerzitetne študijske programe prve stopnje: Industrijsko in unikatno oblikovanje, smer Industrijsko oblikovanje in smer Unikatno oblikovanje, Oblikovanje vizualnih komunikacij, smer Fotografija.

 

Spoštovani kandidat/ka!

V skladu z Razpisom za vpis v prvi letnik v študijskem letu 2023/2024 vam sporočamo, da boste opravljali preizkus nadarjenosti v četrtek in petek, 7. in 8. septembra 2023.

Za navedene študijske programe bodo preizkusi nadarjenosti potekali na Dolenjski c. 83.

 

Preizkus nadarjenosti se bo začel z oddajo mape.

Mapa naj bo označena z imenom in priimkom ter navedbo študijskega programa/študijske smeri, za katero oddajate mapo. Vsebina mape je navedena v Razpisu za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2023/2024, ki je objavljen na spletni strani Ministrstva za vzgojo in izobraževanje na povezavi https://portal.evs.gov.si/razpisi-za-vpis-javni-koncesionirani ter na spletni strani UL ALUO na povezavi https://www.aluo.uni-lj.si/vpis/vpis-dodiplomski-studij/.

Urnik preizkusov vam pošljemo po e-pošti.

 

S seboj prinesite:

  • za študijski program Oblikovanje vizualnih komunikacij: material bo naveden v mailu;
  • za študijski program Industrijsko in unikatno oblikovanje: material bo naveden v mailu.

 

Kandidati, ki ste pozitivno opravili preizkus nadarjenosti v spomladanskem roku, imate na izbiro dve možnosti:

  1. V jesenskem roku ne opravljate preizkusa nadarjenosti, upoštevajo se vam točke, ki ste jih pridobili v spomladanskem roku.
  2. Če želite, lahko preizkus nadarjenosti ponovno opravljate, s tem, da se vam v izbirnem postopku upošteva preizkus, na katerem ste dosegli višje število točk.

 

Lep pozdrav in srečno!