Andraž Logar o razvoju mobilnih aplikacij

Vabljeni na naslednje ALUO uho,

predavanje Andraža Logarja z naslovom Kako ustvarjati digitalne produkte.

V petek, 24. marca 2017, ob 13.00

v Centru inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2.

Andraž Logar je direktor in ustanovitelja podjetja 3fs (ThirdFrameStudios), butičnega laboratorija za raziskave in razvoj spletnih in mobilnih tehnologij. Iz 3D računalniškega oblikovanja je diplomiral na Media Design School v Aucklandu. Preden je s partnerji ustanovil svoj prvi ‘start-up’, je delal v oglaševanju in medijih.

V podjetju 3fs ustvarjajo svoje tržne znamke in ‘spin off’ projekte, v preteklosti so dobili investicijo tveganega kapitala ter bili prisotni v Silicijevi dolini. Med njihove naročnike sodijo podjetja Ericsson, Nokia, Publicis itd. Logar je tudi vodja poslovnega razvoja za Toshl.com, ‘spin off’ podjetja, ki deluje na področju bančništva in integracije sistemov plačevanja.

V svojem predavanju bo poskušal razložiti, kako uspeti na trgu mobilnih aplikacij, ter pojasniti, kako ustvariti aplikacijo, ki bo izstopala iz povprečja. S svojimi izkušnjami na področju razvoja aplikacij bo ponazoril proces dela in usmeritve do pravih rešitev, od zasnove do apliciranja programske opreme na trg in s tem povezano podporo uporabnikom.

 

FB dogodek

 

Kaj je ALUO uho?

Dogodke ALUO uho, gostujoča predavanja z najrazličnejših področij, ki jih zajema sodobno pojmovanje likovnih umetnosti in oblikovanja, UL ALUO prireja že tretjo sezono. Njihov namen je študentom in širši publiki predstaviti zanimive strokovnjake iz prakse, ki so aktualni in navdihujoči za mlade ustvarjalce.

 

Oblikovanje vizualije: Ana Lucija Šarič