Nina Slejko Blom in Conny Blom: Predavanje

Vabljeni na predzadnji dogodek ALUO uho v tem študijskem letu, predavanje Nine Slejko Blom in Connyja Bloma. V petek, 18. maja 2018, ob 12.45 v Kavarni Moderna, Cankarjeva 15, Ljubljana.

Nina Slejko Blom (med drugim tudi naša alumna) in Conny Blom delujeta v tandemu in samostojno, ne le kot prominentna umetnika, temveč tudi kot kuratorja, urednika, založnika. V preteklem letu sta priredila dogodke in razstave po vsej Evropi, tudi na elitnih lokacijah, kot so MAXXI v Rimu, Moderna galerija v v Malmu na Švedskem, MG+MSUM v Ljubljani, Fotogalleriet v Oslu. Trenutno razstavljata na bukareškem bienalu sodobne umetnosti.

Spregovorila bosta o svojih mnogoterih praksah in projektih (Klara Sax, CAC Bukovje/Landskrona, CAB, CAC Journal…) in pomembnosti jemanja vajeti v svoje roke.

Predavanje bo potekalo v angleščini.

FB dogodek

Kaj je ALUO uho?

ALUO uho, gostujoča predavanja strokovnjakov z najrazličnejših področij, povezanih s sodobnim pojmovanjem likovnih umetnosti in oblikovanja, UL ALUO prireja že 4. sezono. Namenjena so študentom in širši javnosti.

V študijskem letu 2017/18 se na dogodkih ALUO uho srečujemo v prijetnem ambientu Kavarne Moderna. Da pa bodo predavanja lahko potekala nemoteno, vse obiskovalce vljudno prosimo, da pravočasno oddajo svoja naročila. Med predavanji postrežba ne bo mogoča.