Nov termin za intenzivni tečaj KRLD

Zaradi spremembe termina tečaja bodo od 1. aprila dalje ponovno odprte prijave na pripravljalni tečaj za vpis v študijski program Konserviranje in restavriranje likovnih del. Tečaj bo potekal od 3. do 14. maja 2017.

Intenzivni pripravljalni tečaj risanja in slikanja (ter razumevanja barv in modeliranja) za vpis v študijski program Konserviranje in restavriranje likovnih del bo potekal od 3. do 14. maja 2017, vsak delavnik od 18.00 do 21.00, v soboto, 13. maja, in nedeljo, 14. maja, pa od 9.00 do 12.00 ter od 13.00 do 16.00.

Cena tečaja je 240 €, več informacij najdete tukaj.

 

Rest

“Med najpomembnejše stvari, ki sem se jih naučila na tečaju, zagotovo sodi risanje živega modela, orientacija in delo na večjem formatu. Zelo mi je pomagal tudi kiparski del tečaja. Predavatelji so name naredili dober vtis, saj so nas v kratkem času veliko naučili. Zelo je bilo dobrodošlo svetovanje pri sestavljanju mape in ker so nam razložili tudi, kako potekajo preizkusi nadarjenosti, sem tam naloge lažje izvedla.

Pred tem sem se udeležila tudi drugih risarski tečajev, ki niso bili dovolj za pripravo na sprejemni izpit, saj je bil tempo počasnejši in niso pokrili vseh delov izpita. Na tem tečaju pa sem, skupaj z zelo koristnimi tehnikami in nasveti, predhodno spoznala tudi način dela na akademiji, kar mi je pomagalo, da sem se hitreje privadila na zahteve študija.”

Roza, študentka 1. letnika konserviranja in restavriranja