Študentsko pripravništvo v podjetju Celtra

UL ALUO v okviru povezovanja z gospodarstvom sodeluje tudi s podjetjem Celtra d.o.o., ki za študente UL ALUO razpisuje mentorski program plačanega študentskega pripravništva. Rok za oddajo prijav je 12. februar 2018.

Celtra je vodilno podjetje na področju razvoja kreativne tehnologije za mobilno oglaševanje na spletnih straneh in znotraj aplikacij. Njihov produkt je namenjen ustvarjanju visokokakovostnih in učinkovitih digitalnih oglasov in ga uporablja več kot dve tretjini največjih blagovnih znamk uvrščenih na seznam Fortune 500, med drugimi Unilever, Uber, Airbnb, Apple, Youtube in McDonalds.

Njihova produktna ekipa čisto na sveže začenja mentorski program plačanega študentskega pripravništva, znotraj katerega iščejo motivirane posameznike s področja digitalnega oblikovanja in video produkcije. Pripravnik bo v Celtri dobil priložnost za delo v mednarodnem podjetju z odličnim kadrom in zanimivimi vsakodnevnimi izzivi. Sodeloval bo pri aktualnih projektih produktnega marketinga in snovanju oglasov za svetovno znane blagovne znamke. Skupaj z mentorjem, produktnimi oblikovalci, vodji ekip in inženirji se bo seznanil z delom v dinamični ekipi in poglobil znanje in veščine s področja digitalnega oblikovanja.

Za pripravništvo sta odprti mesti:

  • digitalnega oblikovalca,
  • video producenta.

 

Študenti UL ALUO, ki vas pripravništvo zanima, prijavo pošljite na pr@aluo.uni-lj.si, najkasneje do 12. februarja 2018.

Prijava mora vsebovati:

– ime in priimek,
– e-naslov,
– telefonsko številko,
– CV,
– povezavo do spletnega portfolia.

Portfolio v fizični obliki (če nimate spletnega) lahko oddate naknadno v projekti pisarni UL ALUO (Erjavčeva 23, pritličje), od 5. do 9. februarja 2018 med 10. in 12. uro.

 

Celoten razpis objavljamo v priponki spodaj.