16. 3. 2016

»Hitri zmenki« s profesorji oblikovalskih oddelkov

Vljudno vabljeni na dogodek

»A LAHKO SAMO NEKAJ VPRAŠAM?«,
hitri zmenki s profesorji oblikovalskih oddelkov UL ALUO.

Vse, kar vas zanima o
ŠTUDIJU OBLIKOVANJA IN RAZVIJANJU USTVARJALNOSTI
ZA NOVO TEHNOLOŠKO RAZVITO DRUŽBO,

boste izvedeli v torek, 22. marca 2016, ob 18.00, v Galeriji Jakopič.

V okviru spremljevalnega programa razstave ALUO LXX. Preteklost, sedanjost, prihodnost se bo odvil prav poseben dogodek. O vsem, kar vas zanima o študiju oblikovanja in vlogi oblikovanja v sodobnem svetu, se boste lahko pogovorili na »hitrih zmenkih« z desetimi profesorji z Oddelka za industrijsko in unikatno oblikovanje (IO/UO) ter Oddelka za oblikovanje vizualnih komunikacij (OVK) Akademije za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO).

Časovni okvir posameznega pogovora bo 5 minut, nato se bodo pari zamenjali. Od vas bo odvisno, ali boste z vsemi desetimi profesorji razpravljali o istem vprašanju ali boste vsakih 5 minut izkoristili za vpogled v novo tematiko.

 

SODELUJOČI PROFESORJI

IO/UO: doc. Miha Klinardoc. Jure Miklavcred. prof. mag. Tanja Pakred. prof. Vladimir PezdircLidija Pritržnik.

OVK: doc. mag. Emina Đukićred. prof. mag. Milan Eričizr. prof. Boštjan Botas Kendadoc. mag. Marija Nabernikizr. prof. dr. Petra Černe Oven.

 

PRIJAVA

Udeležbo na zmenkih si bo zagotovilo prvih 10, ki se prijavite na e-naslov pr@aluo.uni-lj.si (ZADEVA: A lahko samo nekaj vprašam?). Termin odpovedi je nedelja, 20. marec 2016. V primeru večjega zanimanja bo uvedena čakalna lista.

 

Dogodek pa bo seveda zanimiv tudi za vse ostale, ki se nam pridružite!

Z moderatorko dogodka dr. Barbaro Predan bomo spremljali dogajanje in sledili vsem zanimivim idejam, ki se bodo v »oblikovalskih zmenkarijah« porodile.

 

Vljudno vabljeni!

 

Foto: Skupinski portret Oddelkov za oblikovanje UL ALUO; avtor: Miha Benedičič