Aleš Pustovrh: Prednosti povezovanja start-upov z večjimi podjetji

Vabljeni na naslednje ALUO uho, predavanje Aleša Pustovrha z naslovom Prednosti povezovanja start-upov z večjimi podjetji. V petek, 31. marca 2017, ob 14.00 v Centru inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2.

Dr. Aleš Pustovrh je zaposlen kot asistent z doktoratom na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je najbolj udeležen pri izobraževanju podjetniških predmetov. Poleg tega je soustanovitelj in vodja programa na ABC pospeševalniku, kjer je odgovoren za razvoj programa izobraževanja zagonskih podjetij ter za pospeševanje njihovega razvoja. Intenzivno sodeluje s start-upi, zato letno vidi do 500 različnih predstavitev start-upov iz celega sveta. Pri tem je v stalnem stiku s podjetniškim ekosistemom v naši regiji, JV in Srednji Evropi, prav tako pa je dober poznavalec podjetniških razmer v Silicijevi Dolini in Italiji.

V svojem predavanju bo govoril o prednostih povezovanja večjih podjetij in start-upov, ki za prve pomenijo širitev področij delovanja tudi na druge panoge in segmente, za slednje pa večje možnosti za zagon. Vse skupaj bo apliciral tudi na konkretne možnosti sodelovanja z bodočimi podjetniki – študenti že tekom študija.

FB dogodek

Kaj je ALUO uho?

Dogodke ALUO uho, gostujoča predavanja z najrazličnejših področij, ki jih zajema sodobno pojmovanje likovnih umetnosti in oblikovanja, UL ALUO prireja že tretjo sezono. Njihov namen je študentom in širši publiki predstaviti zanimive strokovnjake iz prakse, ki so aktualni in navdihujoči za mlade ustvarjalce.