Špela Buda, Anina Benulič in Živa Cotman: Kaj vse počne oblikovalec na Celtri

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO) vabi na naslednji dogodek ALUO uho, predavanje produktne ekipe iz podjetja Celtra z naslovom Kaj vse počne oblikovalec na Celtri. Ta petek, 16. marca 2018, ob 12.45 v Kavarni Moderna, Cankarjeva 15, Ljubljana.

Tokrat se nam na ALUO uho pridruži produktna ekipa podjetja Celtra, mednarodno uveljavljenega na področju razvoja kreativne tehnologije za mobilno oglaševanje na spletnih straneh in znotraj aplikacij. Njihov produkt je namenjen ustvarjanju visokokakovostnih in učinkovitih digitalnih oglasov in ga uporablja več kot dve tretjini največjih blagovnih znamk, uvrščenih na seznam Fortune 500, med drugimi Unilever, Uber, Airbnb, Apple, Youtube in McDonalds.

Na predavanju bomo izvedeli vse o dogajanju v Celtra Studiu, delu znotraj produktne ekipe in njihovih najzanimivejših aktualnih projektih.

Predavale bodo:

Špela Buda – Sr. Designer
Anina Benulič – Designer
Živa Cotman – Sr. Product Marketing Manager

Celtra v svež mentorski program plačanega pripravništva vključuje tudi naše študente, ki bodo na ta način sodelovali pri konkretnih projektih produktnega marketinga in snovanju oglasov za svetovno znane blagovne znamke.

FB dogodek

Kaj je ALUO uho?

ALUO uho, gostujoča predavanja strokovnjakov z najrazličnejših področij, povezanih s sodobnim pojmovanjem likovnih umetnosti in oblikovanja, UL ALUO prireja že 4. sezono. Namenjena so študentom in širši javnosti.

V študijskem letu 2017/18 se na dogodkih ALUO uho srečujemo v prijetnem ambientu Kavarne Moderna. Ta bo v času dogodkov ponujala poseben, študentskemu žepu prijazen popust na določeno pijačo in prigrizke. Da pa bodo predavanja lahko potekala nemoteno, vse obiskovalce vljudno prosimo, da pravočasno oddajo svoja naročila. Med predavanji postrežba ne bo mogoča.