Manca Šalehar: Ljubljanski univerzitetni inkubator in podjetništvo

Vabljeni na naslednje ALUO uho z naslovom O podjetništvu z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem in gostjo Manco Šalehar. Ta petek, 2. decembra 2016, ob 13.00 v Centru inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2.

V uvodu bo direktorica Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI) dr. Lidija Honzak spregovorila o tem, kako narediti prvi korak na samostojno podjetniško pot in kakšno podporo vam pri tem lahko ponudi LUI. Predstavila bo tudi letošnji natečaj za Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani ter nov projekt, zanimiv za študente UL ALUO, ki ga LUI pričenja z novim letom.

Nato se bomo z mlado ekonomistko Manco Šalehar, ki v podjetju CalypsoCrystal skrbi za vso potrebno komunikacijo glede vizualne podobe, razvoj storitev za stranke, družbena omrežja in logistiko, pogovarjali o njenih podjetniških začetkih.

Dogodek bo povezovala Nika Močnik iz podjetja Eventnika.

FB dogodek

Kaj je ALUO uho?

UL ALUO redno prireja obštudijske dejavnosti na najrazličnejših področjih, ki jih zajema sodobno pojmovanje likovnih umetnosti in oblikovanja. Namenja jih svojim študentom in širši publiki. Vse dogodke v tem okviru, na katerih se z različnimi vidiki njihovih delovnih področij ukvarjajo predvsem govorno in zvočno, torej slišno, združuje pod skupnim imenom – ALUO uho.