Industrijsko oblikovanje

Podiplomski študijski program

Opis smeri

Poglobljen magistrski študij je sestavljen iz različnih teoretičnih in praktičnih družboslovnih, tehničnih, ekonomskih, oblikovalskih in drugih znanj.
Skozi delo se naučiš obvladovati vse stopnje oblikovalske metodologije in biti sposoben tvoriti rešitve kompleksnejših problemov oz. vodenja kompleksnih projektov. Program študenta usmerja v iskanje inovativnosti in kreativnosti skozi iskanje konceptualnih, tehničnih ali netehničnih oblikovalskih rešitev. Spodbuja razvoj nadarjenih posameznikov in delovnih skupin, usposobljenih za razvojno-raziskovalno oblikovalsko delo, s poudarkom na ustvarjanju inovativnih, trajnostnih proizvodov in storitev skozi ves njihov življenjski ciklus na širokem področju oblikovanja vsega našega okolja. Bistvena prednost programa je načrtovana prilagodljivost posameznikom in študentskim skupinam.

Splošni podatki o študiju

Smer: Industrijsko oblikovanje

Opis smeri

Poglobljen magistrski študij je sestavljen iz različnih teoretičnih in praktičnih družboslovnih, tehničnih, ekonomskih, oblikovalskih in drugih znanj.
Skozi delo se naučiš obvladovati vse stopnje oblikovalske metodologije in biti sposoben tvoriti rešitve kompleksnejših problemov oz. vodenja kompleksnih projektov. Program študenta usmerja v iskanje inovativnosti in kreativnosti skozi iskanje konceptualnih, tehničnih ali netehničnih oblikovalskih rešitev. Spodbuja razvoj nadarjenih posameznikov in delovnih skupin, usposobljenih za razvojno-raziskovalno oblikovalsko delo, s poudarkom na ustvarjanju inovativnih, trajnostnih proizvodov in storitev skozi ves njihov življenjski ciklus na širokem področju oblikovanja vsega našega okolja. Bistvena prednost programa je načrtovana prilagodljivost posameznikom in študentskim skupinam.

URNIK ZA Industrijsko oblikovanje

.

8.00

.
.
.
.

9.00

.
.
.
.

10.00

.
.
.
.

11.00

.
.
.
.

12.00

.
.
.
.

13.00

.
.
.
.

14.00

.
.
.
.

15.00

.
.
.
.

16.00

.
.
.
.

17.00

.
.
.
.

18.00

.
.
.
.

19.00

.
.
.
.

20.00

.
.
.
.

21.00

.