8. 5. 2015

Predavanje Metke Hrovat: Realna vloga dizajna v brandingu

Četrto v verigi predavanj ALUO TALKS bo potekalo v petek, 15. maja 2015, tudi tokrat v predavalnici 118 na Oddelku za oblikovanje UL ALUO. Gostili bomo Metko Hrovat, specialistko za branding, upravljanje blagovnih znamk s pomočjo pametnega dizajna.

Metka Hrovat je praktične izkušnje deset let pridobivala kot direktorica marketinga v založništvu in proizvodnih podjetjih, pet let pa še kot svetovalka uprav več slovenskih podjetij. Pred dvema letoma se je pridružila podjetju Brand Trust, ki je specializirano za povečevanje privlačnosti blagovnih znamk, in se usmerila v delo z velikimi mednarodnimi korporacijami na vseh evropskih trgih.

Je specialistka za operativni in strateški marketing, komunikacijo ter branding (znamčenje), upravljanje blagovnih znamk. Njeno delovanje v brandingu je usmerjeno v vpeljevanje pametnega dizajna, ki mora imeti vpliv na vse vidike znamke – od oblikovanja izdelka do komunikacije. Med drugim nam bo razložila, kako lahko podjetja uporabijo blagovne znamke za opredelitev, fokusiranje in izražanje svojih najboljših sposobnosti.

Pridružite se nam v petek, 15. 5. 2015, ob 12.30, v predavalnici 118 na Oddelku za oblikovanje UL ALUO, Dolenjska cesta 83, Ljubljana.

Vljudno vabljeni!