20. 4. 2015

Predavanje Mateja Goloba: Delaj vitko – od ideje do uspeha

Tretje v verigi predavanj ALUO TALKS bo potekalo v petek, 24. aprila, tudi tokrat v predavalnici 118 na Oddelku za oblikovanje UL ALUO. Gostili bomo Mateja Goloba, soustanovitelja startupa 30Lean in organizatorja slovenskih dogodkov TEDx.

Matej Golob je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, po magisteriju na ljubljanski Ekonomski fakulteti pa je pridobil še MBA na uveljavljeni Cotrugli Business School. Svojo kariero je začel kot računalničar, nadaljeval pa v svetu financ in ekonomije. Dvanajst let je bil zaposlen pri IBM, zadnji dve leti deluje kot soustanovitelj startupa 30Lean.

Navdušuje se nad izvirnimi, novimi idejami. Ideje, ki jih je vredno širiti, ljubiteljsko deli preko TEDx dogodkov, v profesionalnem času pa jih kot Lean Startup mentor preverja in pomaga razvijati. Dolgoletne izkušnje treh kratic (IBM, TED in MBA) mu dajejo posebno mesto v startup okolju. Kot soustanovitelj podjetja 30Lean “vitkim” ekipam – v novih in zrelih podjetjih – pomaga, da delajo prave stvari, še preden jih delajo na pravi način. Vse te svoje izkušnje nam bo predstavil na petkovem predavanju.

Več informacij o predavatelju na: http://www.30lean.com in http://delajvitko.si

Pridružite se nam v petek, 24. 4. 2015, ob 12.30, v predavalnici 118 na Oddelku za oblikovanje UL ALUO, Dolenjska cesta 83, Ljubljana.

Vljudno vabljeni!