21. 9. 2015

Pozdrav brucem 2015

Po uradnem sprejemu brucev na naši Akademiji vas v četrtek, 1. oktobra 2015, vabimo tudi na tradicionalno prireditev Pozdrav brucem 2015 Univerze v Ljubljani. Ta bo od 16.00 dalje potekala na Kongresnem trgu in bo postregla z živahnim programom, v katerem ne bo manjkalo glasbe, smeha in športnih aktivnosti.

Uradni del prireditve s slavnostnim odprtjem novega študijskega leta se bo začel ob 17.00. Brucem bodo dobrodošlico izrekli rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Ivan Svetlik, predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani Miha Rajh in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Prisotno bo tudi vodstvo vseh 23 fakultet in treh akademij.

Dogodek se bo predvidoma zaključil ob 20.00, vseskozi pa bodo novopečeni študentje lahko informacije o študiju in obštudijskih dejavnostih pridobivali na stojnicah 23 fakultet in treh akademij. Torej tudi na stojnici Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, dogajanje na kateri bo še posebej zabavno!

Kako zanimivo je bilo na lanskoletnem Pozdravu brucem, si lahko ogledate tukaj. Spodaj pa si lahko preberete uradno vabilo prof. dr. Ivana Svetlika, rektorja UL.

Prisrčno vabljeni!

 

Foto: Željko Stevanić, IFP, d. o. o.