13. 1. 2016

Obiščite nas na Informativi ’16

Že osmo leto zapored bo 22. in 23. januarja 2016 na Gospodarskem razstavišču potekal vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev, Informativa ’16. Razstavni prostor Univerze v Ljubljani, kjer se bo predstavljala tudi Akademija za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO), smo poimenovali Univerzitetno mesto.

Vabimo vas, da nas obiščite na naši stojnici, kjer vas bodo pričakali študentje in zaposleni UL ALUO, z vsemi informacijami in še kakšnim presenečenjem. Prav tako priporočamo ogled naše predstavitve v osrednjem prostoru Univerzitetnega mesta, oba dneva od 12.00 do 12.30. Vse dogodke iz osrednjega prostora bo možno spremljati tudi v živo preko spletnega prenosa.

O vseh ostalih aktivnostih Univerze v Ljubljani na Informativi ’16 si preberite na www.uni-lj.si/informativa, najnovejše informacije pa sproti spremljajte na Facebooku. Med drugim se boste lahko udeležili tudi predstavitve študija na Univerzi v Ljubljani »Z Univerzo v Ljubljani odločno po začrtanih poteh«, ki bo potekala 22. januarja (ob 11.00 in 13.30) in 23. januarja (ob 10.30) v veliki predavalnici. Na predstavitev se lahko predhodno prijavite tukaj.

Pričakujemo vas v kupoli A, na levi strani glavnega vhoda – zemljevid Univerzitetnega mesta. Prireditev bo za obiskovalce odprta med 9.oo in 18.00.

Vstop je prost, lepo vabljeni!

 

Foto: Stojnica ALUO na Informativi '15; vir: Karierni centri UL